x

Vapo Oy valitsi Centeron sovelluskartoituksen yhteistyön startiksi

Vapo

Centero kartoitti Vapo Oy:n työasemaympäristön sovellukset lähtölaukauksena MSI-paketointiyhteistyön käynnistämiselle. Yhteistyön alkutaipaleesta kertoo Vapon Senior System Specialist Joonatan Hirvi.


”Meillä ei ollut tarpeeksi aikaa kartoituksen tekemiseen, joten sitä tekemään piti löytää sopiva kumppani. Tiesimme, että maailmalla on palveluita, joissa tarjotaan MSI-paketointia ja vakioituja sovelluksia kohtuulliseen hintaan. Halusimme löytää toteuttajan, jonka voisimme tuoda mukaan omaan monitoimittajaympäristöömme”, Hirvi kertoo.

”Itse olen huomannut, että pelkkä speksien lähettäminen riittää harvoin. Sen takia oli tärkeää löytää kumppani, jonka kanssa vuorovaikutus on mutkatonta ja tarvittaessa voidaan istua saman pöydän ääreen. Tämä oli meille tärkeä valintaperuste. Luonnollisesti myös Centeron palvelu on kunnossa. On helpompaa meille, että prosessi paketin luomisesta jakeluun on yhden toimittajan hallussa.”

Centero lähti alun perin tarjoamaan Vapolle Seremoniamestari Grande -palvelua, joka on suunniteltu asiakkaille, joilla on jo valmis työasemien hallintajärjestelmä tai joille vakioidut Seremoniamestari-paketit eivät muuten sovi. Töihin lähdettiin Centeron sovelluskartoituksella, joka on osa Centeron Kapellimestari-palvelua. Kartoituksen avulla kasattiin perustiedot Vapon käyttämistä ohjelmistoista versiotietoineen.

”Selvisimme itse yllättävän pienellä panostuksella. Centero teki kartoituksen meille helpoksi”, Hirvi kertoo tyytyväisenä. ”Kartoituksen pohjalta syntyi selkeä suunnitelma, miten hommassa päästään vauhtiin sekä esimerkkitapaukset, miten sovellusten hallintaprosessi Vapon ympäristössä toimii.”

Erityiskiitosta Centeron suuntaan tulee joustavuudesta: ”Centero sopeutui Vapon palveluihin paremmin kuin suuremmat kilpailijat, kun räätälöimme yhdessä heidän palvelutuotteensa pohjalta meille sopivan ratkaisun. Joustoa on löytynyt myös sen jälkeen: kun tuli tarvetta priorisoida asioita alkuperäisestä aikataulusta poikkeavalla tavalla, se onnistui hienosti. Ja se toivottu yhteydenpitokin on toiminut hienosti!”

”Voin kyllä suositella Centeron palvelua heille, joilla ei ole omaa aikaa työasemakonfiguraation hallintaan ja ylläpitoon – eikä aikaa pitää yllä tähän vaadittavaa erikoisosaamista”, Hirvi summaa.

« Flexibilis suosittaa muillekin pk‐yrityksille IT‐hallinnan siirtämistä pilveen

Keliakialiitto uudisti IT-infransa Centeron kanssa »