x

Microsoft Office 365 Nonprofit tuo JYP Junioreille kustannussäästöjä

Centero-seremoniamestari-jyp-juniorit

centero-jyp-juniorit-seremoniamestariUrheiluseura JYP Juniorien työntekijöillä on käytössään Microsoftin Office 365 Nonprofit –palvelukokonaisuus, joka on suunnattu nimenomaan voittoa tavoittelemattomille toimijoille. Sen käyttöönotossa ja ylläpidossa seuran apuna on toiminut Centero ja Seremoniamestari-palvelu.

JYP Juniorit on jyväskyläläinen, noin 600 jäsenen urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen monipuoliset mahdollisuudet jääkiekon harrastamiseen. Centeron ja JYP Junioreiden yhteistyö alkoi vuonna 2016, kun seura alkoi Centeron neuvosta harkita, voisivatko he vaihtaa aiemmin käytössä olleen perinteisen Microsoft Office 365 -pakettinsa vastaavaan Nonprofit -kokonaisuuteen. Voittoa tavoittelemattomalle yhdistykselle vaihtoehto oli hyvä, sillä se tulisi tuomaan tullessaan kustannussäästöjä.

– Centero teki puolestamme Nonprofit-tilauksen ja lupahakemuksen. Meillä oli aiemmin käytössä tavallinen Microsoft Office 365, joka sitten käännettiin Nonprofit-rakenteiseksi, kertoo toiminnanjohtaja Arto Sirviö.

Tukea saatavilla aina tarvittaessa

Vaikka sama Microsoftin palvelukokonaisuus oli JYP Junioreiden käytössä jo aiemmin, on seura saanut siitä Centeron Seremoniamestarin avulla enemmän irti. Käytössä ovat nyt muun muassa pilvipalvelut, Sharepoint ja Teams, joka toimii ikään kuin seuran sisäisenä sosiaalisena mediana. Sen lisäksi käytössä ovat tietysti Word, Excel ja muut perinteiset ohjelmat.

– Olin todella tyytyväinen siihen, kuinka Centero auttoi meidät alkuun käyttöönottovaiheessa. Sain apua esimerkiksi siten, että luovutin oman koneeni heille etäkäyttöön, ja he näyttivät minulle siitä suoraan, että mistä se ja se toimii ja kuinka tämä rakennetaan. Se oli todella mallikasta, Sirviö kuvailee.

– Centerolta saa aina tarvittaessa hyvää tukea. Otamme Seremoniamestariin yhteyttä, joka kertoo, kuinka asia voisi olla, Sirviö jatkaa.

”Tämä mahdollistaa meille paljon”

Centeron ja Microsoft Office 365 Nonprofitin avulla on seuran tiedostojen hallinta ja yleinen viestintä helpottunut. Tarvittavat tiedot, asiakirjat ja videot säilyvät tallessa turvallisesti. Työntekijöiden ei enää tarvitse etsiä tärkeitä tietoja nopeasti täyttyvien sähköpostilaatikoiden syövereistä, kun kaikki tarvittava on koottuna yhdessä paikassa.

– Minulla on vain positiivista kerrottavaa Centerosta ja heidän toiminnastaan. Meidän tahtotilamme on toimia heidän kanssaan yhteistyössä pitkään, Sirviö summaa.

– Tämä mahdollistaa meille paljon. Voin omasta kokemuksestani sanoa, että tällaisten juttujen kanssa ei kannata jäädä yksin vangiksi, jos jokin asia ei suju. Silloin kannattaa ottaa mukaan keskusteluun esimerkiksi Centeron väki. Minulla ei ole heidän suuntaansa pienintäkään miinusta annettavana. Kaikki on toiminut ihan loistavasti, Sirviö päättää.

« Centeron Seremoniamestari vapauttaa Keudalta resursseja laitehallinnasta muuhun työhön

Tiina Konttinen, Dextili: ”Laite- ja järjestelmäkannan häiriötön toimivuus on meille ehdoton edellytys” »