x

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö kehitti toimintaansa Seremoniamestarin avulla

KSVS-logo

Yleishyödyllinen toimija

Centero Oy tuottaa palveluita hyvin monelle yleishyödylliselle säätiölle sekä yhdistykselle. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön IT-vastaava, Tommi Pulkkinen, kertoo säätiön toiminnasta seuraavaa: ”Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö toimii vammaisten oikeuksien puolesta. Toimintamme tarkoituksena on edistää vammaisten elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä, ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan.”

”Meille on kunnia-asia saada olla mukana tukemassa näiden monien hienoa työtä tekevien organisaatioiden toimintaa omien palveluidemme avulla”, kertoo Centeron asiakassuhteista vastaava Teemu Tiainen.

Sovelluspäivitykset veivät aiemmin liikaa aikaa

”Alunperin lähdimme kehittämään ohjelmistojen päivitysten hallintaa ja automaattista jakelua. Loppupeleissä toteutimme myös Office 365 -palvelun käyttöönoton. Päivitysten hallinta oli meille tärkeää, koska meillä on paljon työasemia eri puolilla Keski-Suomea. ja olemme todenneet, että on lähes mahdotonta hallita päivitysvirtaa manuaalisesti”, Tommi kertoo.

Käytännössä Keski-Suomen vammaispalvelusäätiölle tuotetaan Centero Seremoniamestari -palvelua, jonka tuotannossa Centero käyttää muun muassa Microsoft Intune -päätelaitteiden hallintaratkaisuaja Office 365 -ryhmätyöskentely- ja viestintäratkaisua.

Palvelua käyttää tällä hetkellä noin 150 henkilöä ja sen avulla hallitaan keskitetysti noin 40 Windows-työasemaa.

Palvelun kulmakiviä ovat seuraavat asiat:

Seremoniamestari-edut

Käyttöönotosta ja Nonprofit-hinnoittelusta

Tommia miellytti erityisesti Centeron kokemus ja asiantuntemus yleishyödyllisten organisaatioiden toiminnan ja Microsoftin Office 365 Nonprofit -hinnoittelun suhteen: ”Erityisen tyytyväinen olen, koska Centero osasi löytää meille kuuluvan MS:n lahjoitusohjelmakanavan. Itse en edes tiennyt, että se on näin kattava. Olisi varmaan muuten Office 356 jäänyt ottamatta.”

Tommi kertoo myös, että moni voittoa tavoittelematon organisaatio ei ylipäätään tiedä, että tällaisia hinnoittelumalleja on olemassa.

”Käyttöönotto sujui erittäin hyvin. Aikataulut pitivät hyvin paikkansa. Informaatio toimi hyvin. Henkilökunta on osaavaa ja hyvin perillä asioista”, kertoo Tommi vielä palvelun käyttöönotosta.

Palvelut olleet käytössä jo yli puoli vuotta

Nyt Centero Seremoniamestari -palvelu on ollut Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön käytössä jo yli puoli vuotta. Tommi suosittelee Centeron palveluita myös muille toimijoille: ”Suosittelen! Centerolla on osaava henkilökunta, joka osaa asiansa. Myös myyjät tuntevat tuotteensa hyvin, eivätkä suotta lupaile kuuta taivaalta. Hinnoittelutuntemuksesta suuri plussa.”

 

Lisätietoja:

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö
IT-vastaava
Tommi Pulkkinen

Centero Oy
Asiakassuhteet
Teemu Tiainen

« Luonto-Liitto otti Office 365:n käyttöön Centeron avulla

Centeron Seremoniamestari vapauttaa Keudalta resursseja laitehallinnasta muuhun työhön »