Mateko Oy

Mateko Oy: Luotettavaa kumppania etsimässä

Maanlaajuisesti toimivan Mateko Oy:n toiminnan sujuvuuden kannalta on elintärkeää, että laitteet ja ohjelmistot toimivat ja kyberturvallisuus on korkealla tasolla. Centero 365 Manager on siihen yritykselle juuri sopiva ratkaisu.

Buildercom_logo

Ossi Jormakka, Buildercom: “Halusimme nykyaikaistaa IT-infrastruktuuriamme”

Buildercom toimittaa kiinteistö- ja rakennusalan tiedonhallintapalveluita niin yrityksille kuin julkisille organisaatioillekin. Yrityksen liiketoiminnassa hyödynnetään digitaalisia alustoja kattavasti, ja Buildercom tekee paljon yhteistyötä Suomen valtion kanssa, joten kyberturvallisuusstandardien on oltava korkealla ja kehityksen kärjessä.

WorkPower

Jenni Pelkonen, WorkPower: ”Suurimmat hyödyt ovat kustannustehokkuus sekä ohjelmistojen jatkuva ajantasaisuus”

WorkPower on henkilöstöalan asiantuntija- ja rekrytointipalveluita tarjoava kotimainen perheyritys. Centeron Seremoniamestari-palvelu tuottaa WorkPowerille hyvin kattavasti erilaiset IT-palvelut aina työasemien ja ohjelmistojen toimituksista päätelaitteiden ja palvelimien hallintaan. Kokonaisuus on WorkPowerille asiakkaana helppo sekä kustannustehokas. WorkPower aloitti toimintansa Tampereelta vuonna 2003. Tällä hetkellä yrityksellä on toimintaa useammalla eri paikkakunnalla Suomessa sekä rekrytointitoimistot Unkarissa, Virossa ja Puolassa. – […] Lue lisää »

dextili-logo-147-41

Tiina Konttinen, Dextili: ”Laite- ja järjestelmäkannan häiriötön toimivuus on meille ehdoton edellytys”

Dextili on kiinteistö- ja rakennusalalle erikoistunut taloushallintopalvelukeskus. Kaikkien yrityksen asiakkaiden taloushallinto tapahtuu täysin sähköisesti. Toimivan ja tehokkaan työskentelyn kannalta on tärkeää, että Dextilin työntekijöiden käyttämät laitteet ja ohjelmistot toimivat luotettavasti ja saumattomasti. Tätä on omalta osaltaan mahdollistamassa Centeron Seremoniamestari-palvelu.

centero-jyp-juniorit-seremoniamestari

Microsoft Office 365 Nonprofit tuo JYP Junioreille kustannussäästöjä

Urheiluseura JYP Juniorien työntekijöillä on käytössään Microsoftin Office 365 Nonprofit –palvelukokonaisuus, joka on suunnattu nimenomaan voittoa tavoittelemattomille toimijoille. Sen käyttöönotossa ja ylläpidossa seuran apuna on toiminut Centero ja Seremoniamestari-palvelu.

ksvs-3-palloa

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö kehitti toimintaansa Seremoniamestarin avulla

Centero Oy tuottaa palveluita hyvin monelle yleishyödylliselle säätiölle sekä yhdistykselle. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön IT-vastaava, Tommi Pulkkinen, kertoo säätiön toiminnasta seuraavaa: ”Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö toimii vammaisten oikeuksien puolesta. Toimintamme tarkoituksena on edistää vammaisten elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä, ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan.”

office-365-logo_v3

Luonto-Liitto otti Office 365:n käyttöön Centeron avulla

Office 365 on enemmän kuin pelkkä sähköposti Luonto-Liitolla oli käytössään erittäin vanha sähköpostijärjestelmä, joka oli jäänyt vuosien varrella hoitamatta ja toimi epäluotettavasti. ”Järjestömme toimii lukuisten järjestöjen, ministeriöiden ja viranomaisten kanssa yhteistyössä ja sähköposti on yksi tärkeimpiä yhteydenpitokanavia. Sähköposti on myös erittäin tärkeä tiedotuskanava myös järjestön sisällä ja sen on toimittava luotettavasti.”, kertoo talousjohtaja Tarja Karppinen […] Lue lisää »

Fida_International_logo

Fida International uudisti IT-infransa Centeron kanssa

Fida International on helluntaiseurakuntien lähetystyöorganisaatio, jolla on työntekijöitä ja työasemia ympäri maailmaa. Työasemien pitää pysyä toimivina ja turvallisina myös paikoissa, joissa yhteydet ovat välillä epävarmat. Fida uudisti IT-infransa vastaamaan nykypäivän vaatimuksia yhteistyössä jyväskyläläisen Centeron kanssa. Hajallaan oleva ja muuttuva organisaatio asettaa haasteita IT-infralle Fidalla on työasemia konkreettisesti ympäri maailmaa. ”Työntekijät tarvitsevat toimivat työasemat ja pääsyn […] Lue lisää »

Keliakialiitto

Keliakialiitto uudisti IT-infransa Centeron kanssa

Keliakialiitto etsi vuoden 2013 aikana toteuttajaa IT-infransa uudistamiseen. Esittelemme nyt nettisivuillamme kolmen kirjoituksen verran prosessin etenemistä suunnittelusta toteutukseen. Tässä kirjoituksessa käsittelemme taustoja ja asiakkaan tarvetta palvelulle. Toisessa osassa kerromme tarkemmin, miten toteutus tapahtui, ja kolmannessa paneudumme asiakkaan kokemuksiin palvelun käyttöönotosta. Keliakialiitto organisaationa Keliakialiitto ry on valtakunnallinen järjestö, joka toimii keliaakikoiden edunajajana sekä neuvonta- ja palvelujärjestönä. […] Lue lisää »

1583-vapologo

Vapo Oy valitsi Centeron sovelluskartoituksen yhteistyön startiksi

Centero kartoitti Vapo Oy:n työasemaympäristön sovellukset lähtölaukauksena MSI-paketointiyhteistyön käynnistämiselle. Yhteistyön alkutaipaleesta kertoo Vapon Senior System Specialist Joonatan Hirvi. ”Meillä ei ollut tarpeeksi aikaa kartoituksen tekemiseen, joten sitä tekemään piti löytää sopiva kumppani. Tiesimme, että maailmalla on palveluita, joissa tarjotaan MSI-paketointia ja vakioituja sovelluksia kohtuulliseen hintaan. Halusimme löytää toteuttajan, jonka voisimme tuoda mukaan omaan monitoimittajaympäristöömme”, Hirvi […] Lue lisää »

flexibilis-nosto

Flexibilis suosittaa muillekin pk‐yrityksille IT‐hallinnan siirtämistä pilveen

Pilvipalvelut ovat tuoneet modernit IT‐palvelut myös pk‐yritysten ulottuville. Tamperelainen verkkoteknologioita kehittävä Flexibilis on edelläkävijä pk‐yritysten joukossa siirtyessään lähes täysin pilviratkaisuihin. Pilvipalveluiden esiinmarssin myötä pk‐yrityksille on avautunut uusia mahdollisuuksia ottaa käyttöönsä aiemmin vain suuryritysten käytössä olevia teknologioita. Verkkoteknologioita kehittävä Flexiblis Oy on oiva esimerkki pienyrityksestä, joka on siirtänyt lähes kaikki palvelinresurssinsa täysin pilvipohjaisiksi. Kolmetoista henkilöä työllistävä […] Lue lisää »