#etätyötalkoot: Puoli vuotta maksutonta etäviestintää Teamsissa

etatyotalkoot-centero

Koronavirus rajoittaa ihmisten liikkumista poikkeuksellisella tavalla. Etätyötä tehdään kaikkialla, missä se on mahdollista. Haluamme olla omalta osaltamme mahdollistamassa sujuvaa arkea myös poikkeusoloissa ja tarjoamme siksi tätä etätyöpakettia täysin ilman käyttöönottomaksuja.

Etätyön mahdollistaminen asettaa monelle organisaatiolle haasteita. Laitteiden toimivuus ja riittävyys on elinehto tehokkaalle tekemiselle. Tämän jälkeen tulee järjestää sujuvat puitteet päivittäiselle yhteydenpidolle ja työympäristöjen ylläpidolle – siis koneiden toimivuudelle ja tietoturvalle.

Centero on pieni organisaatio, mutta yhdistimme voimamme Microsoftin kanssa ja tarjoamme kaikille suomalaisille yrityksille mahdollisuutta rakentaa loistavat etätyöolosuhteet nopeasti ja edullisesti. Yhdessä autamme kaikkia mukaan ilmoittautuvia saapumisjärjestyksessä.

1. Yhteydenpito: Microsoft Teams puoleksi vuodeksi maksutta

Teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa. He tarjoavat Microsoft Teamsin käyttöön puolen vuoden kokeilujaksoksi täysin maksutta. Monella organisaatiolla Teams on myös käyttöä vaille valmiina osana Office 365 -pakettia. Osallistumme itse talkoisiin tarjoamalla käyttöönoton ilmaiseksi. Teamsin pyrimme saamaan kaikille halukkaille käyttöön viikon sisällä.

Kannattaa tutustua myös Microsoftin julkaisemaan etätyöoppaaseen sekä Crash Course for Microsoft Teams -oppaaseen.

2. Ylläpito ja tietoturva: Centero 365 Manager käyttöön ilman aloitusmaksua

Etätyö asettaa haasteita myös IT-ympäristöjen hallinnalle. Käyttäjien mukana olevien koneiden pitäminen päivitettynä on oma haasteensa. Toinen on sujuvan etätuen tarjoaminen. Centero 365 Manager on PK-yritysten IT-ympäristöjen hallintaan tarkoitettu palvelu. Tarjoamme nyt palvelun käyttöönoton osana pakettia ilman aloitusmaksua.

Centero 365 Manageria edeltäneestä Seremoniamestari-palvelusta ja sen hyödyistä eri organisaatioille saat lisää tietoa täältä.

3. Laitteet: entä jos käytettäisiin ihmisten omia laitteita?

Voimme mahdollistaa työntekijöillenne turvallisen pääsyn työpaikan ympäristöihin omilta laitteilta (sekä tietokoneet että mobiililaitteet). Olemme toteuttaneet Microsoft Intunen avulla asiakkaillemme useita BYOD (Bring Your Own Device) -ympäristöjä, jolloin paine uusien laitteiden hankkimiseen on pienempi ja työskentely onnistuu tutuilla laitteilla milloin ja mistä vain.

Luonnollisesti voimme myös hoitaa kumppaneidemme kanssa lisää laitteita yhtiönne käyttöön tarpeen mukaan.

 

Ilmoittaudu mukaan

Jätä yhteystietosi alle – olemme teihin yhteydessä mahdollisimman nopeasti. Voit myös auttaa jakamalla tätä tietoa eteenpäin organisaatiossasi.


Please leave this field empty.