x

Vähemmän IT-ongelmia, pienemmät kustannukset, lisää tehokasta työaikaa

Sitä on Seremoniamestari

Centero SEREMONIAMESTARI on palvelu, joka vähentää ongelmia, tehostaa työntekoa ja säästää kustannuksia. Lisäksi se on vielä mukava ostaa, kun palvelun hinta skaalautuu suoraan käyttäjämäärän mukaan sekä pienen että ison yrityksen tarpeisiin. Vähemmän säätämistä ja hammasten kiristelyä, enemmän työtehoa ja toimivia työpäiviä.

Seremoniamestari-brändin korostaminen

Yksi tapa kategorisoida Centeron palvelut, on jakaa ne seuraavasti:

  • Asiantuntijaorganisaatioille suunnatut erikoispalvelut
  • IT-kokonaispalvelu kaikenlaisille organisaatioille

Jossain vaiheessa heräsimme siihen, että silloisilta web-sivuilta saattoi olla vaikea hahmottaa, mikä palvelu on mihinkin tilanteeseen sopiva. Sen vuoksi olemme korostaneet Seremoniamestari-palvelun brändin luonnetta eriyttämällä sen vahvemmin omaksi palvelukokonaisuudekseen. Eräs tähän liittyvä toimenpide on nämä uudet web-sivut www.seremoniamestari.fi -osoitteessa.

Kuten saatat huomata, palvelusisällön lisäksi uudella sivustolla hyvin keskeisessä asemassa ovat IT-kustannukset. Taloudellisesti haastavina aikoina olemme havainneet, että asiakkaat haluavat tehokasta ja toimivaa IT-palvelua, mutta haluavat myös tietää, mitä se maksaa. Seremoniamestari-palvelun eräs kulmakivi on juurikin yksikköpohjainen skaalautuva ja ennakoitava hinnoittelu.

Me haluamme, että asiakas tietää, mitä maksaa ja mistä maksaa. Meidän tarkoitus ei ole tuottaa asiakkaalle yllätyksellisiä erillistuntiveloituksia, vaan palvelumme perusmaksun on tarkoitus kattaa kaikki päivittäiset asiat. Keskimäärin teemme Seremoniamestari-palvelun asiakkaillemme palvelusisällön perusmaksuun kuulumattomia töitä alle 0,5 tuntia kuukaudessa.

Seremoniamestarin suunta

Centeron suunnan määrittelee alla oleva visiomme, jota kohta pyrimme palveluitamme kehittämään.

Sovellukset ja sisältö käyttäjälle.
Laitteesta riippumatta.
Heti.
Huoletta.
Helposti.

Visiomme suuntaan kehittyy myös Seremoniamestari-palvelumme. Monin osin Seremoniamestari-palvelu toki jo tarjoaakin visiomme mukaisia ratkaisuita. Yksi palvelun kulmakivi on pilvipohjaiset järjestelmät, jotka mahdollistavat palvelua käyttävien organisaatioiden henkilöstön vapaan liikkumisen. Seremoniamestari-palvelun tärkein tehtävä onkin poistaa työn tekemiseen liittyviä rajoituksia ja mahdollistaa työn tekemistä uusilla ja tehokkailla tavoilla.

Maailma muuttuu kovalla vauhdilla ja siinä samalla työn tekemisen tavat. Puhutaan uudesta työstä, läsnätyöstä, etätyöstä ja vaikka mistä. Olennaista on, että uudenlaiset työskentelytavat mahdollistetaan myös IT-palvelujen osalta. Sitä me haluamme kanssanne olla tekemässä. Sitä Seremoniamestari tekee.

Tutustu siis uusiin sivuihimme, kysy, kyseenalaista, hyppää kelkkaan. Voit olla mukana muutoksessa tai jarruttaa sitä, mutta muutokseen parhaiten sopeutuvat lienevät myös kilpailukykynsä kannalta etulyöntiasemassa jarruihin nähden.

Centeron muut palvelut tutussa paikassa

code-from-finlandCenteron pääsivuilta löytyy jatkossakin asiantuntijaorganisaatioille kuten organisaatioiden tietohallintoyksiköille tarkoitetut palvelukonseptimme:

  • Centero KAPELLIMESTARI, joka jeesaa asiantuntijaorganisaatioita hallitsemaan yrityksen sovellusten koko elinkaaren käyttöönotosta aina poistamiseen saakka – keskitetysti, ennakoidusti ja turvallisesti. Kun työasemaympäristön sovellukset on tuotteistettu, ristiriitatilanteet ja niiden aiheuttamat ongelmat vähenevät.
  • Centero TAHTIPUIKKO on tehokkaan IT-ylläpidon työkalupakki alan ammattilaisille. Työkalujen avulla automatisoidaan rutiineja ja tehostetaan prosesseja. Centero kehittää Tahtipuikko-tuoteperheen sovelluksia omin voimin. Osoituksena ja ylpeinä kotimaisesta koodista, kuulumme Koodia Suomesta -ryhmään.
  • Centero SOOLOILU sisältää osaamisalueisiimme kuuluvia asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia, konsultointia ja erikoisprojekteja.

Microsoftin lisenssihintoihin korotuksia elokuusta alkaen – Cloud First »